Meester- en juffendag

Wat een geweldige “Juffenmeesterdag” voor de groepen 3 en 4. Dankzij de enorme inzet van de klassenmoeders en hulpouders hebben Meester Marc, Juf Ingrid, Juf Kim en Juf Jacqueline een SUPERochtend gehad met al onze leerlingSUPERHELDEN.

In de klas werd er een filmpje vertoond waarin te zien was dat dieven de superkrachten van hun juffen en meester gestolen hadden. Dat was het themaverhaal wat de kinderen die ochtend te horen en te zien kregen. De kinderen van groep 3 en 4 moesten die ochtend op zoek naar de superkrachten van hun juffen en meesters. Eerst knutselden zij hun eigen outfit van superhelden in elkaar. Aansluitend waren er buiten themaspelletjes waarbij de kinderen een code zochten om de superkrachten van de meester en juf terug te vinden. Aan het einde van de ochtend was het gezamenlijk dansen op superheldenmuziek. De kinderen hadden “de code” gekraakt. Er volgde een luide knal. Confetti vloog door de lucht en de juffen en meester lieten zien dat zij weer hun superkrachten terug hadden.

Een zeer geslaagde ochtend. Met dank aan alle ouders van groep 3 en 4 die deze ochtend gerealiseerd hebben.

DSC_0141 DSC_0235 DSC_0238