KLM blauw in groep 6

In het kader van de vervoersweek hebben Noortje, (moeder van Quinten) en ikzelf, Amanda (moeder van Amlie) uit groep 6, een presentatie gegeven over KLM. In uniform hebben wij met veel enthousiasme groep 6 laten kennismaken met de vele facetten van KLM. Noortje als Gate Agent en ik als Purser, verwelkomden de leerlingen in de klas met een “Welkom aan boord…”. Te grote handbagage werd ingenomen en de juiste stoelen werden toegewezen. Toen de Gate Agent en de Purser de vluchtinformatie uitgewisseld hadden, kon de vlucht beginnen. Informatie over speciale passagiersvervoer, vracht, alleen reizende kinderen en dierenvervoer kwamen aan bod. De antwoorden op de quiz aan het einde van de presentatie waren het bewijs dat de leerlingen uit groep 6 veel geleerd hebben. Noortje en ik hadden nog nooit zulke leuke, enthousiaste passagiers!

Noortje Jeelof en Amanda Schoorl.