Ons team

Het team van De Meander bestaat uit een groep zeer enthousiaste, ervaren docenten en begeleiders. Samen maken ze van iedere dag weer een bijzondere belevenis voor de leerlingen. Daarbij leggen ze veel van zichzelf in hun werk en aanpak. Daarom op deze pagina een korte kennismaking met de persoon achter de docent.

Aart Romkes

Conciërge

Om ervoor te zorgen dat de school er goed uitziet, steekt Aart graag de handen uit de mouwen.

aart.romkes@meerkring.nl

Alita Aalten

Groep 5

Alita’s kerntaken zijn groepsleerkracht groep 5 en intern begeleider, maar deze duizendpoot weet ook alles van de Meander en PBIS (Positive Behavioral Intervention and Supports).

alita.aalten@meerkring.nl

Angela Walraven

Groep 3

Angela zorgt voor rust en structuur in de groep. Naast het leren lezen, schrijven en rekenen vindt ze het belangrijk dat er tussendoor ook ruimte is voor ontspanning.

angela.walraven@meerkring.nl

Anne van Wijk

ICT Coördinator

Als ICT-er zorgt Anne ervoor dat alle systemen volop gebruikt kunnen worden door leerlingen en leerkrachten.

anne.vanwijk@meerkring.nl

Debora de Vries

groep 8

Debora stoomt de de achtstegroepers klaar voor het voortgezet onderwijs. Samen met de kinderen danst ze door een gezellige, leerzame laatste fase van de basisschool heen.

debora.devries@meerkring.nl

Ilonka Lensink

Groep 5

Ilonka zorgt voor een goede sfeer waardoor de kinderen lekker in hun vel zitten om zich goed te kunnen ontwikkelen. Zij geniet er van om de uitdaging aan te gaan in groep 5. Heel verfrissend om de leerstof uit te breiden. Geschiedenis is haar favoriet!

ilonka.lensink@meerkring.nl

Ingrid Habraken

Groep 1/2b

Met liefde voor haar vak zorgt Ingrid dat de kleuters dagelijks met veel plezier een volgende stap maken in het leerproces. Ingrid heeft diverse groepen les gegeven, maar kleuters blijven haar favoriete groep. Dat zie je dagelijks wanneer zij aan het werk is.

ingrid.habraken@meerkring.nl

Joop Stas

Directeur

Naast dat Joop voor zichzelf altijd de uitdaging zoekt, wil hij ervoor zorgen dat ieder kind wordt uitgedaagd om te worden wie het zelf wil zijn.

joop.stas@meerkring.nl

Lisa Reinders

Groep 1-2 A

Lisa zet als pas afgestudeerde academische leerkracht haar verse kennis in als invalleerkracht in groep 1-2A.

lisa.reinders@meerkring.nl

Margreet van der Oest

Groep 4

Margreet hecht veel belang aan het contact tussen leerkracht en ouders en kinderen. Margreet is in groep 4 en groep 1-2A actief om deze kwaliteit hoog te houden.

margreet.vanderoest@meerkring.nl

Marloes van Vlijmen

groep 1/2b

Marloes vindt bij de kleuters de uitdaging die zij nodig hebben en geeft ze die dan ook. Haar enthousiasme zie je overal in terug.

marloes.vanvlijmen@meerkring.nl

Meliza Kornet

Groep 1-2A
Groep 4

Meliza heeft veel expertise in huis als het gaat om uitdagend taalonderwijs. Middels coöperatieve werkvormen en het gebruik van het digibord weet zij kinderen actief te betrekken bij haar lessen.
Meliza geeft vol passie les aan groep 4.

meliza.kornet@meerkring.nl

Nesrin Asci

Groep 1-2 A

Nesrin heeft veel affiniteit met het jonge kind en hecht veel belang aan een goede samenwerking. Haar liefde voor kleuters zet zij in om de kinderen kind te laten zijn en zich te laten ontwikkelen.

nesrin.asci@meerkring.nl

Sander de Vink

Groep 6

Meester Sander vangt als leerkracht van groep 6 de leerlingen op in hun persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van PBIS (Positive Behavioral Intervention and Supports) krijgt hij de kinderen positief het schooljaar door.

sander.devink@meerkring.nl

Scherry Snel

Administratie

De school- en leerlingadministratie is bij Scherry in goede handen.

scherry.snel@meerkring.nl

Simone Koedijk

Groep 3

Simone zorgt ervoor dat spelen snel en moeiteloos overgaat in leren. Haar doel is een fijne, veilige omgeving te bieden voor leerlingen en van daaruit tot leren te komen. Haar opleiding tot gezinscoach komt haar goed van pas in de gesprekken die zij voert.

simone.koedijk@meerkring.nl

Yvonne Hasperhoven

Groep 7

Yvonne motiveert, stimuleert en geeft tegelijkertijd vertrouwen en houvast. Leerkracht en leerlingen maken samen het onderwijs. Haar doel is om leerlingen verantwoordelijk te maken voor het eigen leerproces door verwachtingen te uiten en consequent te handelen. Yvonne is actief op OBS De Meander als leerkracht én techniek-coördinator.

yvonne.hasperhoven@meerkring.nl