Ons team

Het team van De Meander bestaat uit een groep zeer enthousiaste, ervaren docenten en begeleiders. Samen maken ze van iedere dag weer een bijzondere belevenis voor de leerlingen. Daarbij leggen ze veel van zichzelf in hun werk en aanpak. Daarom op deze pagina een korte kennismaking met de persoon achter de docent.

Aart Romkes

Conciërge

Om ervoor te zorgen dat de school er goed uitziet, steekt Aart graag de handen uit de mouwen.

aart.romkes@meerkring.nl

Angela Walraven

Groep 3

Angela zorgt voor rust en structuur in de groep. Naast het leren lezen, schrijven en rekenen vindt ze het belangrijk dat er tussendoor ook ruimte is voor ontspanning.

angela.walraven@meerkring.nl

Anne van Wijk

ICT Coördinator

Als ICT-er zorgt Anne ervoor dat alle systemen volop gebruikt kunnen worden door leerlingen en leerkrachten.

anne.vanwijk@meerkring.nl

Arine Stronkhorst

IB (Intern Begeleider)

Arine staat als IB’er positief in het leven. Haar lijfspreuk is dan ook, net als die van Pippi Langkous: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”

Caroline Farret Jentink

Groep 1/2a

Caroline heeft zich vanaf de PABO doorontwikkeld tot een kleuterjuf in hart en nieren.
De spontaniteit van jonge kinderen spreek haar enorm aan en hier maakt ze in haar dagelijkse lespraktijk zo veel mogelijk gebruik van, zonder de kleuterdoelen uit het oog te verliezen.

Chantal Veldkamp

Onderwijsassistent

Onze onderwijsassistente Chantal is een echte duizendpoot. In alle groepen assisteert zij en heeft zo meer kinderen onder haar hoede dan wie dan ook! Voor alle ondersteunende activiteiten is zij beschikbaar.

Debora de Vries

groep 8

Debora stoomt de de achtstegroepers klaar voor het voortgezet onderwijs. Samen met de kinderen danst ze door een gezellige, leerzame laatste fase van de basisschool heen.

debora.devries@meerkring.nl

Denise Buitendam

Groep 3

Voor Denise is het uitgangspunt om je goed te kunnen ontwikkelen een veilige, vertrouwde en positieve (leer)omgeving. Pas als je goed in je vel zit dan maak je stappen vooruit. De samenwerking met ouder(s)/verzorger(s) vindt zij hierin erg belangrijk. Samen aan het werk om het beste voor het kind te doen!

Elsa Roosendaal

Groep 7

Elsa zorgt er op een positieve manier voor dat de kinderen door middel van inzet, vertrouwen en doorzettingsvermogen het maximale uit zichzelf kunnen halen. Zij is er van overtuigd dat dit pas mogelijk is als een kind zich prettig voelt in de klas en met plezier naar school gaat. Zij zelf levert hier met veel plezier een bijdrage aan!

Ilonka Lensink

Groep 5

Ilonka zorgt voor een goede sfeer waardoor de kinderen lekker in hun vel zitten om zich goed te kunnen ontwikkelen. Zij geniet er van om de uitdaging aan te gaan in groep 5. Heel verfrissend om de leerstof uit te breiden. Geschiedenis is haar favoriet!

ilonka.lensink@meerkring.nl

Ingrid Habraken

Groep 1/2b

Met liefde voor haar vak zorgt Ingrid dat de kleuters dagelijks met veel plezier een volgende stap maken in het leerproces. Ingrid heeft diverse groepen les gegeven, maar kleuters blijven haar favoriete groep. Dat zie je dagelijks wanneer zij aan het werk is.

ingrid.habraken@meerkring.nl

Jamilla van Veen

Groep 1/2b

Jamilla is als onze jongste leerkracht, ook de sportiefste. Naast haar passie lesgeven aan kleuters, vind je haar vaak in het zwembad om op hoog niveau haar wedstrijden te zwemmen. Jamilla weet wel wat doelgericht werken is!

Joop Stas

Directeur

Naast dat Joop voor zichzelf altijd de uitdaging zoekt, wil hij ervoor zorgen dat ieder kind wordt uitgedaagd om te worden wie het zelf wil zijn.

joop.stas@meerkring.nl

Margreet van der Oest

Groep 1/2a en 4

Margreet hecht veel belang aan het contact tussen leerkracht en ouders en kinderen. Margreet is in groep 4 en groep 1-2A actief om deze kwaliteit hoog te houden.

margreet.vanderoest@meerkring.nl

Meliza Kornet

Groep 4

Meliza heeft veel expertise in huis als het gaat om uitdagend taalonderwijs. Middels coöperatieve werkvormen en het gebruik van het digibord weet zij kinderen actief te betrekken bij haar lessen.
Meliza geeft vol passie les aan groep 4.

meliza.kornet@meerkring.nl

Sander de Vink

Groep 6

Meester Sander vangt als leerkracht van groep 6 de leerlingen op in hun persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van PBIS (Positive Behavioral Intervention and Supports) krijgt hij de kinderen positief het schooljaar door.

sander.devink@meerkring.nl

Scherry Snel

Administratie

De school- en leerlingadministratie is bij Scherry in goede handen.

scherry.snel@meerkring.nl

Simone Koedijk

Groep 5

Simone zorgt ervoor dat spelen snel en moeiteloos overgaat in leren. Haar doel is een fijne, veilige omgeving te bieden voor leerlingen en van daaruit tot leren te komen. Haar opleiding tot gezinscoach komt haar goed van pas in de gesprekken die zij voert.

simone.koedijk@meerkring.nl