Hij komt, hij komt …

Je kan het bijna niet gemist hebben… Sinterklaas is weer in het land! Maar voordat er aan deuren wordt geklopt, hebben we natuurlijk eerst een paar weken vol van verwachting. En van pepernoten, speculaas, chocoladeletters en ander lekkers. Ook op je favoriete basisschool is het Sinterklaasfeest alweer helemaal losgebarsten. Heb je bijvoorbeeld al gezien dat de versierpieten langs zijn geweest? Kijk maar eens snel op onze facebook pagina!

Ook dit jaar hebben we weer een verzoek gedaan bij het Grote Pietenhuis of Sinterklaas tijd zou willen vrijmaken om De Meander te bezoeken. En van de Regelpiet hebben we het volgende te horen gekregen: op 5 december zal Sint proberen een bezoek aan onze school te brengen. We zullen hem met z’n allen opwachten op het schoolplein om 8.30 uur. De feestelijkheden zijn de rest van de ochtend in de speelzaal voor de groepen 1 t/m 4. De andere groepen feesten verder in hun eigen lokaal. Na de lunchpauze zijn ze nog gezellig tot 15 uur bezig.

Maar da’s niet het enige: op woensdag 26 november mogen alle kinderen een schoen meenemen om in de klas te zetten. Op donderdag 4 december moeten de hulppieten van groep 5, 6, 7 en 8 hun surprises in de klas brengen.