Picknicken in de klas?

Picknicken in de klas?

Met z’n allen op een kleedje je bammetjes oppeuzelen en je Fristi opdrinken? Jawel, dat kan alleen op OBS De Meander! Waarom? Omdat de kinderen van groep 1-2 A hun doel hebben bereikt. Net zoals de andere klassen zijn ze druk in de weer geweest met het binnenhalen van positieve beloningen. En zij hebben als eerste klas zoveel positieve beloningen verdiend, dat zij afgelopen woensdag met elkaar een picknick hadden in de klas. Gezellig!!!

Uitslag MR verkiezing bekend

Uitslag MR verkiezing bekend

De stemmen zijn verzameld, gecontroleerd, ontdubbeld, nog eens gecontroleerd en uiteindelijk geteld. En we zijn eruit! De verkiezing voor het nieuwe lid van de MR heeft een winnaar opgeleverd. Of liever, een winnares.

Fennie Zwanepol

Fennie Zwanepol

De opvolger van Mariska Droop wordt Fennie Zwanepol. We zijn blij dat we weer op volle sterkte zijn als MR. De MR bestaat nu uit Simone Koedijk (groep 6), Ingrid Habraken (groep 5), Alita Aalten (groep 5), Remco de Noord (Femke groep 3, Lotte groep 1/2b), Fennie Zwanepol (Remy groep 8, Ramon groep 5, Eyla groep 4) en Maartje van Hardeveld (Geeske groep 4, Imke groep 1/2a). Mocht je vragen of opmerkingen hebben over het beleid van de school, neem vooral contact met ons op!