Meivakantie

Na hard werken is het straks weer zover. Twee weken lang niet naar school. Dat betekent uitslapen, spelletjes spelen, buiten zijn, misschien wel op vakantie! Genieten van ‘niets moeten’. En op maandag 18 mei weer terugkomen vol leuke verhalen.

Verkeersweek 2015

OBS De Meander is trotse eigenaar van het Utrechts Verkeers Label. Dit label is onlangs verlengd. Ieder jaar hebben wij onze Verkeersweek. In de week van 27 april is het weer zover. Dan staan er diverse activiteiten gepland rondom het thema ‘Verkeer’. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze leerlingen ook veilig over straat kunnen.

Sponsorloop

Op vrijdag 24 april, de dag van de Koningsspelen, houden wij onze jaarlijkse sponsorloop. Dit jaar voor een nieuw doel. Na stemming onder de kinderen gaan wij dit jaar geld ophalen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Op de site van het Kinderfonds lezen wij: “Als je kind ziek is, wil je als ouder zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Je wilt binnen een paar minuten aan de rand van het bed staan als je kind je nodig heeft. Daarom zijn de Ronald McDonald Huizen onmisbaar.”

Daarom zetten wij ons dit jaar voor dit goede doel in.

Koningsspelen, wij doen mee!

Vrijdag 24 april doen ook wij mee aan de Koningsspelen. Met een heerlijk ontbijt start deze dag, gevolgd door een energieke dans op het plein. Aansluitend houden wij onze jaarlijkse sponsorloop. De Meander doet wat voor een ander!

Buiten tekenen

De kinderen van Groep 3 hadden vandaag een buiten-tekenles “Kijk eens om je heen”