Open Ochtend

Op woensdag 26 oktober is wederom een open ochtend gepland voor ouder(s)/verzorger(s) die op zoek zijn naar gewoon een goede basisschool voor hun kind(eren). Om 09:00 uur start de eerste rondleiding, om 10:15 uur bent u van harte welkom tijdens de tweede ronde. U maakt kennis met het team, u hoort meer over circuitonderwijs en onze pedagogische aanpak en u kunt een kijkje in de klas krijgen. Natuurlijk is er alle tijd voor het stellen van vragen. Aan het eind van de rondleiding gaat u naar huis met veel indrukken en een enveloppe met informatie die u thuis verder kunt lezen.

Voor onze open ochtend hoeft u zich niet aan te melden. Komt u gerust binnen, u bent van harte welkom!

Waterpret!

Wat was ‘t warm, dinsdag 13 september.
Tropisch warm zelfs. In de middag werden alle bakken water en watertafels naar buiten gesleept en in de schaduw gezet. Eerst even iedereen insmeren met factor 50. Daarna konden de kleuters genieten van de waterpret. En wat ‘n verrassing na afloop. Alle kleuters kregen n heerlijk waterijsje van de mama van Joraya. Dat was ‘n koude, lekkere afsluiting van de middag.

Een nieuw schooljaar!

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Ook de kleuters van groep 1/2B hebben hun vriendjes en vriendinnetjes na ‘n lange zomervakantie weer gevonden. Samen weer naar school en veel beleven. We gaan er weer ‘n mooi schooljaar van maken.