Meten is weten!

We oefenen met de begrippen meter en centimeter. Wat een interactieve les!

Kerst in groep 8

Voorjaarsvakantie

In februari is het alweer voorjaarsvakantie. De kinderen hebben hun rapport gekregen, een mooie afsluiting van het eerste halfjaar. Vanaf maandag 27 februari gaan de benen omhoog, mag er lekker langer in bed gelegen worden. Even uitrusten van weer weken van enorme inspanning. Verdiend dus! Op maandag 6 maart zijn wij dan weer fris genoeg om te starten op school. Gezellig jouw vrienden en vriendinnen ontmoeten. Ook niet verkeerd!

Studiedagen

Het team blijft in ontwikkeling. Daarom zijn er weer twee studiedagen gepland voor de komende periode. De eerste studiedag is op vrijdag 03 februari aanstaande, de tweede op woensdag 15 februari. De leerkrachten naar school, de kinderen zijn thuis. Je bent nooit uitgeleerd, je leert je leven lang. Dat is ons motto en daar gaan ook het team voor!

Nationale Voorleesdagen

Voorlezen is belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen. Daarom wordt er veel voorgelezen. Ook bij ons op school. Het prikkelt de fantasie van kinderen; zij vormen zich een beeld van het verhaal dat zij horen. Daarom doen wij ook mee aan de Nationale Voorleesdagen die starten op woensdag 25 januari aanstaande. Lekker (laten) voorlezen. Een gezellige activiteit voor iedereen!