Een fantastisch project!

Wat hebben we ons uitgeleefd op het project ‘fantasie’. Dromenvangers met elfjes, fantasie dieren, flipperkasten, veldboeketten. Het kon niet op in onze creatieve groep.

ZOMERVAKANTIE

Vanaf 10 juli genieten wij allemaal weer van een verdiende zomervakantie. Alle kinderen en teamleden hebben er hard voor gewerkt. Ook door de inzet van ouders kunnen wij zeggen dat weer een goed jaar hebben afgesloten. Even de benen omhoog, verstand op 0 en genieten van even niets ‘moeten’. Op maandag 21 augustus zijn wij er weer. Wij wensen iedereen een hele fijne en mooie zomer toe en kom gezond weer terug!

MEANDER-THEATER GROEP 8

De schoolloopbaan in het basisonderwijs sluiten wij niet zomaar af met een musical. Groep 8 verwent ons met een heus Meander-Theater. Zij hebben goed geoefend in zang, dans en toneelspel. Dat wordt dus genieten op woensdag 5 juli. ‘s Ochtends treden deze kanjers op voor de andere kinderen van de school, ‘s avonds voor hun ouders. Wij weten zeker dat zij hun best gaan doen en er een top-prestatie geleverd gaat worden!

ZOMERFEEST

Laat de zomer maar komen! Op 28 juni organiseert de Ouderraad het jaarlijkse Zomerfeest. Het thema is dit jaar ‘Tropisch’. Aan alle kinderen, ouders en leerkrachten zal het niet liggen. Alleen het weer kan wat betreft het tropische karakter roet in het eten gooien. Maar wij blijven positief. Aan ons humeur zal het zeker niet liggen!

Techniek in de klas

Een hele ochtend in het teken van techniek. De kinderen hebben veel geleerd en ontzettend genoten. Begeleiders bedankt!

Kleurencircuit in het Eemhuis

Vandaag hadden we een cultureel uitje. We hebben een workshop rondom de tentoonstelling De Kat van Mondriaan gedaan, een bezoek aan de tentoonstelling Kleuren van de Stijl en een beeldende workshop Kleur je Stijl. De kinderen hebben een mooi kunstwerk gemaakt die jullie kunnen bewonderen in de klas!