de laatste schoolweek van 2017

Wat was het gezellig de laatste week van 2017. Naast hard werken hebben we sneeuwsterren geknutseld, opgetreden voor de hele school, thee gedronken, kerstkransjes gesnoept, film gekeken en ‘s avonds heerlijk gegeten op school met dank aan alle ouders die wat lekkers bereid hadden.
We wensen iedereen een heel fijne vakantie en een mooie jaarwisseling, tot in 2018!

Sinterklaas

Sinterklaas in groep 3, wat was het weer een feest!

Beginnend programmeren

Vandaag zijn we aan de slag gegaan met de beebots. Kleine robotjes die de route lopen die je met knopjes instelt. Zo leren onze leerlingen de beginselen van programmeren en oefenen ondertussen letters, cijfers, kleuren, vormen, links/rechts. Er zijn nog veel meer mogelijkheden en gelukkig mogen we er de hele maand januari nog gebruik van maken!

Kerstdiner 2017

Wat was het weer gezellig tijdens ons jaarlijkse kerstdiner! Heel veel heerlijke hapjes, drinken en fijne hulp van veel ouders. Nu zijn we toe aan een heerlijke vakantie en gaan we 8 januari weer uitgerust beginnen. Fijne vakantie en feestdagen allemaal!

Kerstknutselen

Wat een gezellige ochtend in de kleuterbouw! De Draakjes kwamen op bezoek om met hulp van de kleuters een mooie kerstkrans te maken.

Groep 8 deelt hun sporttalenten!

Leerlingen van groep 8 delen hun sporttalenten door zelf gymles te geven.

Van kickboksen tot klassiek ballet…!

 

Daar is hij dan!

En dan was vandaag de grote dag: Sinterklaas met zijn pieten arriveerden op de Meander voor een gezellig bezoek! Hij wist precies waar de kinderen goed in waren, we mochten Sinterklaas een handje geven n de pieten kwamen met ons buiten spelen! ‘s Middags hebben we een echte maatjesmiddag gehad met een leuke film, knutselen, taai taai versieren en spelen met ons speelgoed.

Sinterklaas!

Het is bijna pakjesavond en ook in de kleutergroepen zijn we al helemaal in sinterklaassferen! De rommelpieten hebben onze schoen gevuld, we hebben heerlijke pepernoten gebakken en prachtige knutselwerken gemaakt. Laat die Sint maar komen op 5 december!

vier seizoenen

Op 17 november hebben wij ons thema ‘vier seizoenen’ afgesloten met een leuk buitenspel. We hebben met materialen uit de natuur gemeten, gewogen en gevoeld. En dat allemaal met fijne begeleiding van de leerlingen van groep 8!