Welkom terug op school groep 6!

Ongeveer 8 weken lang hebben de leerlingen afstandsonderwijs gekregen vanwege het coronavirus. Het was een vreemde periode die we niet snel zullen vergeten. Ondanks dat hebben zij thuis hard gewerkt aan school onder begeleiding van de ouders. Een welverdiend compliment voor allen! Via de mail, telefoon en Teams was er contact met de meesters.
Middels een stelopdracht hebben de leerlingen verteld hoe ze deze periode beleefd hebben. Deze mooie verhalen zijn gebundeld tot een boekje.
Vanaf 11 mei konden de leerlingen weer in halve groepen naar school. Fijn om elkaar weer live te zien en te spreken! Het is nog anders op school dan gewend is (halve groepen, andere schooltijden, afstand houden van de leerkracht en heel vaak handen wassen), maar ondanks dat is er deze week ook weer hard gewerkt aan de kernvakken. Daarnaast wordt er ruimte gegeven aan het sociale aspect.
Het is nog niet bekend hoe lang deze periode nog gaat duren, maar mooi om te zien hoe iedereen omgaat met alle veranderingen.
Fijn dat jullie er weer zijn, groep 6!