OPEN OCHTENDEN / OPEN AVOND

Op zoek naar een (nieuwe) school voor uw kind? Kom dan eens langs op een van onze open ochtenden. Dit jaar worden de open ochtenden gehouden op 9 oktober, 6 november, 11 december, 29 januari, 22 april en 10 juni. Tijdens deze open ochtend vinden telkens twee rondes plaats. Start eerste ronde is om 09:00 uur, de tweede ronde start om 10:15 uur. U hoeft zich niet aan te melden.
Tijdens de open ochtend wordt u rondgeleid door de school. Startend bij Speelleergroep De Draakjes (kinderen van 2 – 4 jaar), via de kleuters, naar overige groepen in de school. U hoort informatie over onze school en het circuitonderwijs. Natuurlijk wordt ook aandacht besteed aan PBIS, ons pedagogisch klimaat, waar wij al jaren goede scores mee behalen. Tijdens de rondleiding komt u ook in contact met kinderen die u vanuit hun ervaring vertellen over het circuitonderwijs en de weektaak. Ook uw vragen kunt u stellen. Kortom, u gaat naar huis met heel veel informatie, ook op papier.

Op dinsdagavond 15 oktober kunt u ook naar onze school komen om informatie op te halen. De open avond start om 19:00 uur en zal tot uiterlijk 20:30 uur duren. U hoeft zich niet aan te melden.

Op vrijdagochtend 13 maart vindt de zogenaamde ‘Stedelijke Open Ochtend’ plaats. Deze start ook om 09:00 uur en duurt tot 11:30 uur. Tijdens deze ochtend zijn geen tijdsblokken ingericht. U kunt ieder moment binnen komen lopen.

U bent van harte welkom tijdens onze open ochtend(en), wij zien u graag.

Wilt u een keer een individuele afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, dan is dat ook mogelijk. Neemt u daarvoor telefonisch contact op via 033-4562099.