OPEN OCHTENDEN / OPEN AVOND

Op zoek naar een (nieuwe) school voor uw kind? Kom dan eens langs op een van onze open ochtenden. Dit jaar worden de open ochtenden gehouden op 9 december, 27 januari, 31 maart, 21 april en 9 juni. Tijdens deze open ochtend vinden telkens twee rondes plaats. Start eerste ronde is om 09:00 uur, de tweede ronde start om 10:15 uur. I.v.m. de huidige restricties rondom corona verzoek ik u om u vooraf aan te melden. Dit kan door een mailtje te sturen naar directie.meander@meerkring.nl
Tijdens de open ochtend wordt u rondgeleid door de school. Startend bij Speelleergroep De Draakjes (kinderen van 2 – 4 jaar), via de kleuters, naar overige groepen in de school. U hoort informatie over onze school en het circuitonderwijs. Natuurlijk wordt ook aandacht besteed aan PBIS, ons pedagogisch klimaat, waar wij al jaren goede scores mee behalen. Tijdens de rondleiding komt u ook in contact met kinderen die u vanuit hun ervaring vertellen over het circuitonderwijs en de weektaak. Ook uw vragen kunt u stellen. Kortom, u gaat naar huis met heel veel informatie, ook op papier.

Op vrijdagochtend 5 maart vindt de zogenaamde ‘Stedelijke Open Ochtend’ plaats. Deze start ook om 09:00 uur en duurt tot 11:30 uur. Tijdens deze ochtend zijn (vooralsnog) geen tijdsblokken ingericht. U kunt ieder moment binnen komen lopen.

Onze open avond vindt plaats op dinsdag 6 oktober om 19:00 uur. Tijdens deze avond ontmoet u teamleden, krijgt u informatie over onze school en kunt u met ons in gesprek. Aan het eind van de avond (rond 20:00 uur) gaat u eveneens naar huis met heel veel informatie, ook op papier. Ook voor deze avond geldt: aanmelden doet u door een mailtje te sturen naar directie.meander @meerkring.nl

U bent van harte welkom tijdens onze open ochtend(en) en open avond, wij zien u graag.

Wilt u een keer een individuele afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, dan is dat ook mogelijk. Neemt u daarvoor telefonisch contact op via 033-4562099.