OPEN OCHTENDEN / OPEN AVOND

Op zoek naar een (nieuwe) school voor uw kind? Kom dan eens langs op een van onze open ochtenden. Dit jaar worden de open ochtenden gehouden op 29 september, 03 november, 08 december, 26 januari, 09 maart, 06 april, 11 mei en 08 juni. Tijdens deze open ochtend vinden telkens twee rondes plaats. Start eerste ronde is om 09:00 uur, de tweede ronde start om 10:15 uur. I.v.m. de huidige restricties rondom corona verzoek ik u om u vooraf aan te melden. Dit kan door een mailtje te sturen naar directie.meander@meerkring.nl

Op 12 oktober bent u welkom op onze open avond. Er zijn dan geen kinderen, maar wel teamleden die u graag vertellen over ons onderwijs en onze opvang. De avond begint om 19:00 uur.

Op 06 oktober vindt er een stedelijke open dag plaats en op 18 maart een stedelijke open ochtend. Natuurlijk bent u ook dan van harte welkom!

Tijdens de open ochtend wordt u rondgeleid door de school. Startend bij Speelleergroep De Draakjes (kinderen van 2 – 4 jaar), via de kleuters, naar overige groepen in de school. U hoort informatie over onze school en het circuitonderwijs. Natuurlijk wordt ook aandacht besteed aan PBIS, ons pedagogisch klimaat, waar wij al jaren goede scores mee behalen. Tijdens de rondleiding komt u ook in contact met kinderen die u vanuit hun ervaring vertellen over het circuitonderwijs en de weektaak. Ook uw vragen kunt u stellen. Kortom, u gaat naar huis met heel veel informatie, ook op papier.

U bent van harte welkom tijdens onze open ochtend(en), wij zien u graag.

Wilt u een keer een individuele afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, dan is dat ook mogelijk. Neemt u daarvoor telefonisch contact op via 033-4562099.